Orzecznictwo: Jak poprawnie klasyfikować produkt jako żywność specjalnego przeznaczenia medycznego FSMP? / Grudzień 2022 / 50
BRC Food Safety wersja 9 / Listopad 2022 / 49
Nowe techniki genomowe: innowacje w produkcji żywności / Październik 2022 / 48
Higiena procesu produkcyjnego czy bezpieczeństwo żywności – Escherichia coli / Wrzesień 2022 / 47
Organizmy wskaźnikowe i powietrze klasy spożywczej / Sierpień 2022 / 46
Czy Nutri-Score wprowadza w błąd? / Lipiec/Sierpień 2022 / 45
Innowacje w żywności — Design Thinking / Lipiec 2022 / 44
Norowirusy. Kontrola higieny pracowników / Czerwiec 2022 / 43
Analiza śladu węglowego w produkcji żywności / Maj 2022 / 42
FAO/WHO – Wspólne konsultacje w sprawie alergenów. Od kiedy nowa wielka ósemka? / Kwiecień 2022 / 41
Szkodniki w magazynach zbożowych, paszowych i żywnościowych / Marzec 2022 / 40
Rolnictwo ekologiczne – szanse i zagrożenia dla producentów żywności. Co się zmieniło w 2022 roku? / Luty 2022 / 39
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip